Tandartspraktijk Boona - Zoetermeer
Bel of mail voor een afspraak:

Informatie

Tarieven

De tarieven voor tandheelkundige verrichtingen zijn in Nederland door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen in Nederland gelijk gesteld door de overheid. Bij sommige behandelingen wordt bovenop het vastgestelde tarief een bedrag voor materiaal- en techniekkosten berekend.

Bekijk hier de actuele tarievenlijst.

De basisverzekering van tandheelkundige controles en zorg wordt tot 18 jaar vergoedt. Kinderen tot 18 jaar kunnen dus kosteloos naar de tandarts of mondhygiënist.

Afspraak wijzigen

Mocht u onverhoopt uw afspraak willen wijzigen doordat er iets tussen is gekomen, dan verzoeken wij u om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Wij zijn anders genoodzaakt om de voor u gereserveerde behandeltijd te berekenen.

Informatiefolders

Bekijk hier de informatiefolders van het Ivoren Kruis.

Klachtenregeling

Hoewel wij ons best doen om hoogwaardige zorg te bieden, kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Laat het ons in dat geval weten, zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken. Indien we gezamenlijk niet tot een voor u bevredigende oplossing komen, dan kunt u terecht bij de klachtenregeling en geschilleninstantie mondzorg van de ANT.